söndag 15 december 2013

Så mycket coolare

Igår var det som sagt grötfest. Och äntligen, äntligen fick jag höra orden "Jag dubbar dig till ledare i Sjöscoutkåren Porkala, Var redo!" Och så fick jag svara "Alltid redo!". Det här gjorde jag så klart med ett leende på läpparna och det kändes nog bra att efteråt kunna fästa pinsen jag hade fått i min hand, på scouthalsduken. Det är riktigt snyggt där det sitter nu.


SÅ hade även kårkläderna kommit, och jag hade beställt. Har inte beställt nya på flera år men nu var det dags, då jag fick beställa ledarkläder också.

Ett par nya kårbyxor, eftersom mina gamla ju var helt sönder och blev shorts till slut. Och de här är så sjukt sköna och hur mjuka som helst. Vill liksom inte tvätta dem så att de tappar sin mjukhet, varför händer det förresten då man tvättar kläder? Varför tappar de sin mjukhet?

Och en kårtröja. En vit, bara ledarna som har vita tröjor. Och ja de är väldigt mycket snyggare än de blåa. Även den här är väldigt mjuk och gosig!

Och en kragskjorta för ledare. Tycker den är riktigt snygg den med. Jag hade beställt en M kvinnomodell, och Juntti en S kvinnomodell eftersom M mansmodell som var den minsta för män var på tok för stor för honom. Men S passade mig bättre så han fick min M i stället då hans S var för liten.

EN lyckad dag som sagt <3 : Madde

5 kommentarer:

  1. nej nej nej…. du kan int ha explorer sigillet på halsduken….

    SvaraRadera
  2. då ska int du ha d nånstans… iaf int på halsduken...

    SvaraRadera
    Svar
    1. nå nää nää va ska man då gö me dn? nu e d väl på riggen man ska sätta dn :o

      Radera
    2. Jag har haft min halsduken ALLTID och det går riktigt bra, ignorera hans kommentar! ;)

      Radera