onsdag 4 december 2013

En av killarna

Det är inte så ovanligt att en kille är "en av tjejerna". Eller i alla fall tycker jag det är mer vanligt än att en tjej är "en av killarna". Men tydligen ska jag vara en av killarna. Och det är inte min egen åsikt, även om jag kan hålla med, men jag har inte hittat på det själv.


För kanske en månad sedan frågade jag Juntti vad det bästa med mig är. Han svarade att det nog är att jag alltid kan vara med. Om han gör något med killarna är det inget problem, jag hänger med och är väldigt bra vän med dem jag också. Och även om jag är enda tjejen, vilket jag ofta är, är det helt lugnt. För alla. Ingen bryr sig, tycker att det är konstigt eller känner sig obekväm. Jag är helt enkelt en av dem.


Och på förläggningen. Jag och Pontus gick för att hugga ved inför natten. Vi högg en bra stund och så i något skede undrade han om det är okej för mig att han strilar där. Och jag svarade självklart "ja, det är lugnt" och så var det med det. Han lättade på sitt tryck, jag högg ved och så fortsatte han också att hugga. Och så sade han "Det här är så skönt med dig, det skulle typ inte gå med någon annan tjej men med dig är det helt normalt". Så var vi där igen. Jag är en av killarna.


Jag vet inte riktigt om det är negativt eller om jag ska ta det som en komplimang att jag är en av killarna. Men egentligen stör det nog inte mig, jag gillar dem väldigt mycket och vi har kul ihop. Och det är faktiskt ganska skönt att kunna ha på sig sina fulaste kläder, gå med smutsigt hår och vakna upp med smink över hela ansiktet utan att någon bryr sig. För seriöst hur jag ser ut skulle de inte kunna bry sig mindre om. Om jag kommenterar att jag ser så ful ut just efter bastun bara suckar de och frågar om det har någon skillnad. Och att jag gillar mat, jag gillar mat som innehåller fett (ta de köpta köttpirogerna som exempel) eller jag tycker det är så skönt att bara slappa i flera timmar. Och sedan vara full av energi och hitta på galna roliga saker.


Ja det är nog kul att vara en av killarna. Rekommenderar starkt bra killkompisar och strunta i allt vad shopping och sminkning heter. Det är dessutom två saker jag tycker att är tråkiga, utom det kan vara kul att sminka ibland, men oftast är det bara jobbigt.

<3 : Madde

2 kommentarer:

  1. ööö…. ja ser nog int helt frisk ut där :P

    SvaraRadera