torsdag 25 juli 2013

Vad gör dig annorlunda än alla andra?

Jag tänkte fortsätta lite på gårdagens tema med personlighet. Vilken är min personlighet och var gör mig unik? Jag vet inte, det är ju svårt att lägga fingret på det. Ber man någon annan beskriva mig sägs det oftast att jag nästan alltid är glad, att jag är sprallig och tokig. Lite så där halv blond blir jag också kallad, och det kan ta en stund för mig att förstå vissa saker. Men den där innersta personligheten?

Jo jag är en tjej som är ganska glad av mig, och det försöker jag även vara. Jag blir riktigt arg oc´m jag får höra att jag är negativ, arg på mig själv alltså. Eftersom jag inte gillar negativa människor och människor som ger negativ energi, och det värsta jag kan tänka mig är att själv vara sådan. Visst alla har dåliga dagar, även jag, men jag ångrar mig till tusen efteråt och gör verkligen allt för att vara en glad positiv person. Jag vill vara den som ger den där positiv energin och peppar alla andra att fortsätta och att orka. Det är mycket svårare än att ge negativ energi men det är en så mycket bättre känsla att ha smittat av sig positiv energi så det lönar nog sig.

Och så det här med mina galna idéen. Jag hänger med på det mesta man frågar, jag är rädd och kan vara livrädd för att göra något men jag vill ändå testa det så mycket och om någon annan vågar så måste jag också våga. Och till 98% är det sjukt kul och jag är bara glad att jag gjort det efteråt. Kanske hänger en del av min tävlingsinstinkt ihop med det här. För det är också något som jag har väldigt väldigt starkt. Ja gälskar att tävla och jag kan hitta tävling i nästan allt. Och jag älskar att vinna. Min jag hatar också att förlora. Jag är en så dålig förlorare att det är alldeles hemskt, jag blir så sur när jag förlorar. Och våga bara säga "bra försök" till mig! Har jag misslyckats har jag misslyckats och inte alls gjort ett bra försök! Om jag kan bättre var det inte bra på något sätt!

Och jag är en väldigt känslig person. Jag kan börja gråta väldigt lätt och jag tar genast åt mig av elaka kommentarer. På senaste tiden har jag fått riktigt lite till skinn på näsan och vågar säga emot lite om någon säger elakt eller så klarar jag av att inte bry mig om någon gör något dumt mot mig. Men oftast tar jag det rakt till mig och tror att allt är menat elakt mot mig och blir därför lätt ledsen av t.ex. elaka kommentarer.

Skulle nog kunna skriva ännu mer om min personlighet, men kanske det här räcker för det här inlägget.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar