torsdag 11 juli 2013

Kan andas ut igen

Nu har jag hunnit ladda upp fem nya poäng som jag samlade på Sottunga. Och tack och lov har jag en klar ledning ännu. Skönt! Och så en annan sak, Kumppis och Juntti bråkade väldigt mycket med mig om att jag inte får åka Kumppis wakeboard eftersom jag leder så mycket. Så jag måste fråga en massa andra men ingen hade möjlighet. Men så idag fick jag veta att så klart får jag åka med Kumppis, måste de ALLTID... Men ja så ska jag som tack ta Kumppis student foto. Och jag är sjukt ivrig inför det, det måste betyda att han i alla fall på något sätt tycker att jag kan fota och tar bra bilder. Jess! Ett första fotouppdrag!

//Nyt olen laittanut ylös viisi pistettä jotka ansaitsin Sottungassa. Ja luojan kiitos johdan yhä ihan hyvin. Ihanaa! Ja sitten toinen asia, Kumppis ja Juntti kiusailivat minua paljon siitä että en saa kokeilla Kumppiksen wakeboardia koska johdan niin paljon. Joten kysyin monilta muilta mutta ei se vain onnistunut. Mutta tänään sain tietää että tietysti saan mennä Kumppiksen laudalla, pitääkö niiden AINA... Mutta kiitokseksi otan Kumppiksen ylioppilas kuvan. Ja olen ihan innoissani siitä, sehän pitää tarkoittaa että hänen mielestä osaan ainakin jotenkin ottaa ihan hyviä kuvia. Jess! Ensimmäinen kuvauskeikka!//

Lagat middag

Klättrat i träd

Åkt linfärja på riktigt (visste inte att de jag trodde var linfärjor inte på riktigt var det)

Planterat en mynta

Och mjölkat en ko!
<3 : Madde

4 kommentarer:

  1. oj, har du så professionell kamera utrustning?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nå jag har nu min Canon EOS 1000D och till den har jag det vanliga och ett zoom objektiv och så har jag några stativ. Inte vet jag om det är superproffsigt men nog blir det riktigt bra bilder med den bara man fotar mycket och lär sig att använda manuella inställningar, vilket jag har gjort ända från början :)

      Radera
  2. ok, hoppas din kompis blir nöjd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hoppas jag med, men jag tror att om han inte är nöjd är inte jag det heller :)

      Radera