måndag 2 juli 2018

Klassträff

Under våren fick jag plötsligt ett meddelande från Sara om jag skulle vara intresserad av att delta i en träff med tjejerna från vår klass på årskurs 5 och 6. Och förra torsdagen var det dags. Jag tog bilen från jobbet och körde till Helsingfors för att möta upp sex av tjejerna på Busholmen och restaurang Skøgul. Vi började egentligen med fördrink hos Sara en våning upp, men hann bara delta en stund där. Så förflyttade vi oss till restaurangen och kvällen flöt förbi i snack om vad alla sysslar med nu, minnen från vår lågstadietid och mycket annat. Det var suveränt kul och gud vad vi skrattade åt vissa minnen vi gjort under den tiden. Och hur alla mindes olika saker och riktigt små detaljer, alldeles underbart faktiskt! Min första klassträff någonsin och hade aldrig ens tänkt att det kunde vara så här skoj!

Var tyvärr med bil och hade jobb tidigt nästa dag men det gjorde faktiskt ingenting att jag drack vatten och de flesta andra hade faktiskt också jobb nästa dag.

Bland annat dessa tjejer gick jag i skola med sista åren i lågstadiet.

Åt en god röding med sparris och stekt morot.

Fina Josefin och Sara som fixat ihop och ordat allt med restaurangbokning, program och att förverkliga hela träffen.

En limoncello sorbet med maräng och jordgubbar, supergott!

Alla gick i princip hemåt efter middagen så det kändes inte som att jag heller missade någonting då jag inte kunde fortsätta efteråt. En riktigt bra kväll som definitivt var värt en körtur tur och retur Ekenäs–Helsingfors på ungefär tolv timmar.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar