tisdag 24 juli 2018

Cava & Bella

Publicerade ju förra veckan ett inlägg om japanska spetsvalparna, och nämnde att jag samtidigt även vaktade två stycken shetland sheepdogs, alltså sheltien som bodde tillsammans med dem. Sammanlagt alltså tre vuxna hundar och fyra valpar. Så för att det inte skulle bli för mycket bilder i ett inlägg delade jag upp det i två och visar bilderna på sheltiena i det här inlägget. Är faktiskt mer nöjd med de här bilderna än valpbilderna, jädrans vad svårt det var att fotografera så vita hundar.

Det var alltså Cava, en svart liten söt sheltietik.

Och hennes dotter Bella som har en fin grå färg. Dessa två var väldigt fästa vid varandra och tillsammans så gott som hela tiden.

Det är ju en väldigt vacker och fotogenisk ras så har gärna sådana framför kameran flera gånger.


Så söta tjejer

Man kunde kasta leksaker till dem hur många gånger som helst och de tröttnade aldrig, sprang efter och hämtade tillbaka leksamen och uppmanade om att man skulle kasta igen. Och igen.



Vill här påpeka, vet inte om någon tänk på det men insåg nu själv att det kanske verkar som att jag fotograferar väldigt mycket då jag jobbar med hundar. Och visst jag fotograferar en del, men en väldigt väldigt liten del av själva skötseln, att sköta om hundarna går före allt annat då jag jobbar med dem, sedan kan jag tänka på att eventuellt ta lite bilder. Men ni förstår ju att det är ett tacksamt fotoobjekt och djur är det bästa att fotografera enligt mig.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar