torsdag 27 november 2014

Finaste

Igår blev det först mys hemma och sedan en rolig kväll i Kyrkslätts Prisma med några duktiga scoutbarn. De var inte så många, men de sålde desto mera, och själv sålde jag också några stycken.


Och idag var det som vanligt ridning. Och wow säger jag bara om min fina prins. Gallis var så avslappnad och mjuk och gick så fint. Det var skönt att ha tillbaka ordinarie läraren och inte ha någon som i princip ger instruktioner om att dra hästen i munnen. Vi övade förvrängd galopp, vilket inte gick så där jätte bra. Redan andra gången fattade han att han ju kan byta galopp i stället för att galoppera på fel ben i fel varv, så sedan tyckte han det var betydligt roligare att byta galopp i stället. Och till slut blev han väldigt het och stark av det men till slut lyckades vi en liten bit i alla fall. Men för övrigt var han riktigt riktigt fin!
<3 : Madde

2 kommentarer:

  1. Nej ja dör så gulligt, var de i år också bara vincent och lotte? :DD De va förra året också, då förra var visst lina också där.. :) Men duktiga e dom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. I år var där också Lina o Melanie :) Men överlägset de här tvås söthet som gick hem allra bäst :D Ja o sen var Cappe där också :D

      Radera