måndag 3 november 2014

Avsnitt 3

Nu har hälften av avsnitten av Merentutkijamestari sänts. Och jag tycker faktiskt att avsnitten blir bättre hela tiden. Detta avsnitt kan ni se på arenan HÄR, precis som alla andra.


Denna gång var det alltså bara en tävling, en tävling som jag gillade väldigt mycket i alla fall. För att spara in en av våra snäckor bestämde vi oss för att lita på mina och Danis fiskekunskaper (som vi fått av att titta på då våra pappor fiskat) och på att vi kunde välja rätt. Det visade sig ju att vi valde riktigt bra. Vi fick fisk så tusan och tyvärr tog de inte ens med då jag tog upp nätet och bara skrek OMG VI HAR SÅ MYCKE FISK!!!! EN FLUNDRA!!!


Tyvärr belönades inte mängden fisk, utan mängden olika fiskarter, samt den största fisken. Den största, näst största och tredje största fick poäng och tur var så hade vi den tredje största och kunde få lite poäng därifrån. En annan tur sak var att vi egentligen hade bara tre fiskarter, men så hade vår ena abborre ätit en bebis lake som redan var halvt i magen och halvt ut genom gälen (konstigt men så var det). De funderade länge på om det var en fisk eller ett maginnehåll då man även skulle få poäng för vad man hittade i fiskens mage. Till slut räknades den som en fisk och vi hade fyra arter.

För tillfället ligger vi på tredje plats, ett halvt poäng efter tvåan och ett poäng efter ettan. Det är spännande nu!

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar