måndag 10 november 2014

Aloha!

Ett superbt veckoslut i scoutanda. Det är ett tag sedan jag senast har scoutat ett helt veckoslut och det var otroligt kul. Jag hade så roligt hela veckoslutet. Fredagen började med sjöscouttävling för ledarna, ganska förvånande slutade jag på en tredje plats, utan att egentligen ha några fantastiska tider på varken knopar eller praktikbreda. Fulla poäng på livlinan och den långsammaste tiden på trossen, där hände någonting som gjorde att det bara inte gick.






Lördagen var en lång men rolig dag. Visst var det tungt att hålla på med vargungarna i fem timmar och sedan stå ute i två timmar på första hjälp kontroll med ketchup på ena benet efter en hajolycka. På lördag kväll förverkligades även det program jag har planerat i några veckor nu, turistbussen åkte iväg med alla deltagarna. Det blev riktigt lyckat till slut.

Våra snygga hula-hula dansare med bastkjolar designade av Mats

Fille som världens coolaste surfare

Rasmus fann sig riktigt naturlig i rollen som golfare


Och vem skulle inte falla för vår egen Bruno Mars á la Kyllis

Programmet avslutades med et fredstal av självaste Barack Obama, som Marcus presenterade väldigt bra



Båda kvällarna somnade jag gott med Kyllis arm runt mig, var så lycklig då någon för en gångs skull ville krama mig då jag sov. Alla andra skrattade åt oss och tyckte att man nog inte kan sova så men vi är båda sådana som gillar att sova nära någon annan så det var ju perfekt.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar