söndag 23 november 2014

Avsnitt fem

Det har varit tyst här i ungefär en vecka. Det har varit en ganska tung vecka, provveckan är i gång och dessutom är det annars också rätt så jobbigt nu. Bloggen har helt enkelt inte känts viktig. Men nu tycker jag det är dags att jag berättar mina åsikter om det nästsista MTM avsnittet då finalen faktiskt sänds imorgon.

Uppkavlade ärmar, vårt lags kännetecken 

Det här avsnittet handlade om nötning, en riktigt rolig tävling. Det enda som var mindre kul var att det faktiskt inte fanns så hemskt mycket djur i notan, men till slut lyckades vi i alla fall hitta 9 arter och samlade ihop näst mest poäng. Vi leder för tillfället med god marginal, och även om jag vet hur det går blir jag lika glad varje gång jag märker det.

I pauserna underhöll Pata ss med att berätta om sina äventyr runt hela världen

Det här var dessutom en tävling som jag tyckte väldigt mycket om, och i programmet bara älskar jag då Dani ropar att hon hittat en räka. Det är frågan om en pungräka, en art som blev vår favorit under inspelningarna. Och så skrattar jag också åt det att vi trodde att vi hittat en spånakäring då det i stället var en ishavsgråsugga, och då jag nu senare vet hur spånakäringen ser ut på rikitgt liknar de ju inte speciellt mycket, men de är ju släkt. Men det var ju nog bara show då domarna verkade bli förvånad och funderade om det var en spånakäring. Men ja nu ser vi fram emot finalen imorgon, och alla hejar på det röda teamet eller hur?!


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar