tisdag 11 november 2014

Favorittävlingen

Lätt bästa avsnittet hittills! Fjärde avsnittet av MTM sändes igår och om ni ännu inte sett det så kolla int det på Arenan HÄR!


I det här avsnittet var det min absoluta favorittävling och det här var även det avsnittet jag gillat mest hittills. I detta kom det med lite action till och med, som i de andra avsnitten nästan klippts bort tycker jag. Men alltså rouppgiften, jag bara älskar det. Vår arbetsfördelning fungerade perfekt och vi hittade vår boj snabbast och den känslan då vi först sätter utt handen och de frågar vilken nummer, vi säger 8 och de ger oss tummen upp, vi har hittat rätt och vi är först. Jag vet inte om jag någonsin känt mig så nöjd och jag har nog aldrib haft ett skönare jubel (förstår ni vad jag menar med skönt jubel?). Till saken hör även att Mäkelä då vi jublat och kramats för vitsen frågade oss "Kan vi inte bara gifta oss alla?!" SÅ nu har någon friat till mig eller hur var det?

Andra gången på Tvärminne, då tog vi också planktonprover

Den andra tävlingen gick ju inte lika bra, i början hittade vi fler och fler arter i mikroskopet men sista halvan av tiden hittade vi inga fler, det bara inte gick. Men som bevisat gjorde det inget eftersom vi nu ligger i ledningen, vi leder med 4 poäng. Och trots att mikroskopiuppgiften inte gick så jätte bra var den i alla fall väldigt rolig att göra och det var supercoolt att se de små kräken som fanns där i vårt vatten. Tyvärr är det ju någonting som kanske inte blir så jätte tufft på film, men även där tycker jag att det här avsnittet lyckades med, varför gjordes inte alla avsnitt så här?

 <3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar