fredag 28 november 2014

Blogvember

 Denna challenge cirkulerar just nu i finlandssvenska bloggkretsar så det är väl dags att jag också gör den, innan november är slut!

1.Vad är det roligaste med att blogga?
Det roligaste med att blogga är att jag får kombinera mitt skrivande med fotografering, två saker som jag gillar mycket. Och så att jag har någonting som är bara mitt eget, över min blogg är det bara jag som bestämmer och jag kan i princip skriva vad jag vill och vem som helst kan se det, det finns möjlighet att nå ut till så många personer bara genom bloggen.

2.Vad gör min blogg speciell?
Jag försöker vara väldigt ärlig och vara mig själv, det gör väl de flesta men sedan delar jag med mig av mina starka åsikter som jag står fast vid. Helt enkelt det att jag är speciell och min blogg är jag så då är den väl automatiskt speciell eller hur?

3.Hur ser min blogg ut om ett år?
Jag är förhoppningsvis ännu mer stabil än nu och har en ännu större läskrets, jag vill att bloggen ska gå uppåt hela tiden. Det är så klart omöjligt då jag själv inte heller är stabil hela tiden, men jag gillar verkligen att blogga så jag tror nog jag har kvar den, och förhoppningsvis får ni då läsa om mitt studieliv, som jag då hoppas att jag har om ett år.

4.Vilket var mitt allra bästa inlägg?
Både inlägget "Prinsessan" och "Men jag går slirig på kaffe med någon..." är inlägg både jag och ni tydligen gillat, mitt allra mest lästa inlägg är av någon konstig anledning ett som inte handlade om något speciellt, men prinsessan är tätt efter. Mest respons, positiv respons fick jag från tänkvärda inlägget om att gå på kaffe och så vidare, så kanske det är mitt bästa inlägg. Det är ju skrivet ganska nyligen så det kan vara att det ännu stiger i statistik, vem vet.

5.Vilka andra bloggar/bloggare inspirerar mig?
Jag har ingen speciell favoritbloggare för tillfället, och egentligen ingen förebild heller. Ser så klart upp till bloggare som Blondinbella men jag håller inte med henne i alla hennes åsikter och så så jag vet inte, ser upp till henne på grund av storleken på hennes blogg, jag vill också bli stor. Jag skulle kanske vill säga att jag försöker köra mitt eget race, men visst påverkas jag av andra, otroligt mycket.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar