måndag 7 juli 2014

Vad har du gjort idag?!

Ja tack för frågan, den kan jag väl svara på. Nej alltså ingen har frågat mig det, men jag ställde just frågan till mig själv för att jag inte kunde komma på en rubrik och tyckte att jag måste skriva ett blogginlägg. Nej inte måste men ville och kände lust för det. Men som jag redan nu ser blir detta flum, men det gillar vi eller hur?


Idag har jag:

  • Vaknat och legat i sängen och kollat ett avsnitt av Orange is the new Black, ny serie då jag kollat klart Gossip Girl. Tänker inte spola men förresten, Gossip Girl slutet kunde ha varit lite bättre tycker jag, det var inte dåligt men i alla fall.
  • Ätit morgonmål och cyklat iväg till biblioteket, där läste jag två kapitel biologi ur bok 3, andra boken på gång (tar bok 2 till näst)
  • Cyklat hem och ätit lunch, och sett ett avsnitt av Orange is the new Black
  • Cyklat tillbaka till biblioteket och läst två kapitel till, i ett annat bord än vad jag är van vid. Första gången där var någon annan och läste, och hon satt vid bordet jag alltid suttit vid.
  • Cyklat hem, chillat, kollat youtube, kört till butiken och köpt dipp, körde ensam med Saaben, ätit och ja nu sitter jag här och bloggar.

Var det jätte intressant? Noup, därför har jag inte jätte mycket att skriva om.
Puss! <3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar