söndag 13 juli 2014

Om att träna

Idag startade jag ett nytt träningsprogram med NTC. I en månad ska jag nu försöka göra dessa pass den ger mig tre gånger i veckan, jag har planerat det så att det inte borde vara omöjligt att lyckas med det. Idag körde jag då sedan det första passet, tungt och skönt och ja en hel del tankar dök upp.

  • Det är jobbigt att träna då det är så här varmt. Svetten bara rann, vilket är bra, men då du inte längre har något grepp om stolen du gör dropps från för att dina händer är så hala av svett. Eller du inte vet var du ska torka av din panna då hela resten av kroppen är lika blöt så det hjälper inget.
  • Nog lyckade jag då jag gjorde magmuskler med rak kropp och tyngd i händerna och sedan lyfter man ben och övre kropp och jag slår tyngden fullt i benet. Det blev en grop i mitt ben en stund.
  • När känns nybörjar programmen inte längre så tunga? Jag menar inte är jag i världens bästa kondition men i alla fall, jag tycker nog jag är så sportig att jag borde klara det, har aldrig testat någon tuffare nivå då nybörjare alltid varit så tungt.

Några tankar förutom de som jag håller på mig för att peppa mig genom träningen. Vad tänker ni på då ni tränar? Tänker ni?
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar