måndag 7 juli 2014

Kan nätet avslöja min personlighet

Vet ni, jag gillar att göra sådana där små test som berättar för dig vem du skulle vara om någonting och så vidare. Här är några resultat.

Min äkta kärlek. Flynn Rider från Tangled. Och ja varför inte, äventyrare som jag får omvända från att vara kriminell till snäll kille?

Alltså det finns bara en sak som hade kunnat göra mig lyckligare i det här testet om vem jag är från Lejonkungen, min favoritfilm. Och det är att vara Timon, men beskrivningen att jag har bra idéer och så vidare tycker jag faktiskt stämmer ganska bra.

Från Frozen, javisst var det Olaf. Den alldeles underbara snögubben som bara är för dum för sitt eget bästa och att möta allt med kärlek och glädje, Och drömma om omöjligheter, precis jag!

Dinosaurusen från Toy Story, även han den där som har lite för några hjärnceller och så vidare. Och att förvåna sig själv då man lyckas med något som verkar omöjligt, det är jag det också.

Som Disney dummis är jag Jafar. Inga kommentarer, men inte vill man ju vara någon dummis egentligen.

Från Mumin. Klart att jag hade hoppats på att bli min idol Lilla My men nu efteråt är jag ganska nöjd med att vara hattifnatt, tänk så coolt att bli elektrisk. "Jag är laddad som ett eluttag" ni vet. Och jag trivs bland mängder av goda vänner och JOO jag blir rastlös om jag måste sitta stilla för länge utan att göra något.

Så coolt, favoritfärgen så klart! Och visst är jag den som ska fara och flänga hela tiden och jag gillar att köra hårt, visst visst.

Det här gillar jag också, en av favoritraserna ju. Och jag tror faktiskt att det går att lita på mig bra och att folk också gör det.

Vem annan är Nasse skulle en fegis som jag vara från Nalle Puh? 

Blygheten kommer fram här också, Blyger från Snövit. Blyg i början men den som talar mest då jag är bland vänner.

Jag älskar ögon! Jag är nöjd med mina ögon och ser ibland att de är vackra. Och jag blir alltid mobbad för att jag kommer ihåg ögonfärgen hos alla. Exempel, andra dagen på seglatsen kunde jag utan att kolla en gång till säga att Victor har gröna ögon, jag har bruna och alla andra har blåa. Och Juntti blir störd då jag frågar om det är den personen med skitfina ögon och så vidare och han svarar med att säga att han nog skulle ha lagt märke till det om personen inte drulle ha haft två ögon.

En orm?! I mitt förra liv?! Ni skämtar! Hatar ormar och är skiträdd för dem. Men okej det förklarar om jag var ensam med maktfull, en som alla andra hatade, skoj!

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar