tisdag 29 juli 2014

Min bibel tar slut

Som den planerare jag är använder jag mig av min kalender väldigt mycket. Och ja papperskalender, min kalender är min bibel, där står allt. Men grejen med att få en kalender från skolan är ju det att den nu tar slut. Och ja, jag kommer få en ny om två veckor. Men var ska jag skriva allt det som händer om längre än två veckor bort som jag redan nu måste få in i kalendern. Har redan en del deadlines på artiklar. Glädjenyheter förresten om att jag får fortsätta skriva till Elevbladet också i år, och till första numret ska jag skriva hela två artiklar. Tufft! Och ja, vet inte om jag har berättat men under nästa läsår kommer jag ha en kolumn i Kyrkslätts Nyheter en gång i månaden. Skriva om ABI-året och lite sådant. Det är kul och dessutom är det första skrivjobbet jag får lön för så det är ju ett steg framåt det med. Men i alla fall förstod jag idag att jag måste få en lösning, jag klarar mig bara inte utan kalender i två veckor.



SÅ jag tog ett tomt häfte och bestämde mig för att jag skulle börja skriva ner alla deadlines som inte har med skolan att göra i det. Och sedan tänkte jag också att jag kan planera artiklarna jag skriver. nu ska jag till exempel skriva två artiklar jag måste söka fakta till så då kan jag skriva ner faktan i punkter i det här häftet. Men funderar ännu på om jag borde köpa en kalender, men å andra sidan verkar det onödigt då jag får en riktigt bra kalender från skolan. Får se, kanske jag klarar mig med den här lösningen någon vecka.


Har ni fortfarande pappers kalender eller är ni moderna och använder den opersonliga som finns på mobilen eller internät?
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar