söndag 6 juli 2014

Lycka

Just nu mår jag väldigt bra. Sedan torsdagen har jag varit i Porkala, hos Juntti. Hunnit med så mycket, haft bastukväll med killarna för att Kumppis åker in till armén imorgon, varit på Gårdsbodens sommardagar och ätit våffla och hälsat på kompisarna samt fört mera saker till försäljning dit i flera omgångar. Dessutom har jag typ kört alla sträckor vi kört och det blir bättre, på fredagen och torsdagen var det alldeles fruktansvärt. Jag grät en massa och skrek åt bilen för att den inte fungerade som den enkla Volvon jag kört i bilskolan. Men redan på fredagkväll gick det bra och ännu bättre på lördagen. Visst stannar det och inte är jag så van och så, men det måste bara köras bort. Jag är övertygad om att jag kommer att lära mig köra bra, bara jag kör mycket, och jag tycker att det är kul och vill köra så plus i kanten för det.


Fredagen tillbringade jag hos Ana och Pete för att vakta vår sötnos Chillen. Han har bott där under veckoslutet eftersom Natte varit på Hangöregattan. Vår fina fina vovve som är 11 1/2 år gammal, älskar honom så. Och igår då vi var på bastu och grillkväll hos dem med Juntti tyckte han att man nog inte kan vara så sprallig om man är så gammal. Nej kanske inte normalt, men så var det ju ingen normal hund vi snackade om heller. Ännu ska han visa sina fina leksaker och så vidare. 





Sedan vet jag inte heller om man kan ha en stående fågelhund som reagerar så här då den upptäcker att det finns ungar i en fågelholk i tallen, men jag vet att han är så fin i alla fall


Idag fixar Juntti i deras garage och ibland får jag hjälpa till lite men mest har jag tagit det lugnt, legat i hängmattan och läst eller bloggat.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar