tisdag 2 oktober 2018

Ett tecken på att man blir äldre?

Den senaste tiden, typ något år eller så har jag verkligen tänkt om det här är ett tecken på att man blir äldre. Nämligen att man kan ha förebilder som är yngre än en själv. Är det helt okej, för det gör verkligen emellanåt att jag känner mig så otroligt gammal. Nej jag har egentligen inte alls någon ålsdersnoja, men ibland funderar jag just kring det här. Då personer som är yngre än jag har åstadkommit så mycket mera, lyckats med sin karriär, lever sina drömmar och så vidare.

Speciellt när dessa perosner är så mycket duktigare på saker som jag också är intresserad av och ändå ser mig ganska bra i. Och det är inte negativt mot dessa personer, bara en sak jag funderat över att det är så coolt. Och samtidigt får det ju mig att emellanåt kämpa ännu mer mot mina mål, eftersom jag ser att någon som är yngre än jag redan uppnått dem, så det är inte omöjligt helt enkelt.


Främst handlar det kanske om folk som har lyckats på sociala medier, är sjukt duktiga på fotografering eller har skrivit sin första bok. Men ja vad säger ni? Är det helt okej att beundra personer som är yngre än en själv, och rent av ha dem som förebilder. Eller betyder det att man själv bara är gammal?


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar