tisdag 28 oktober 2014

Avsnitt två

HÄR hittar ni avsnitt två av Merentutkijamestari. Och här är då min utvärdering av detta avsnitt. Jag är fortfarande inte helt nöjd men nog var det bättre än förra veckan. Det känns lite som att de tagit bort väldigt mycket action. Så lite springande de tog med och så vidare.


Första tävlingen i det här avsnittet var den tävlingen som vi verkligen tyckte minst om, den rent ut sagt sket sig. Det som stör mest är att vi egentligen visste vad det var, vi visste eller var 90% säkra på att det skulle vara det djuret som är Tvärminnes logo som var svaret, problemet var att vi inte visste namnet på den. Och då vi sedan inte hittade alla ledtrådar fick vi inte heller tabletten och kunde inte googla fram det. Något som stör är att tävlingsplaneraren efteråt sade att den andra ledtråden, som vi aldrig hittade och blev fast vid var på ett riktigt lätt ställe annars och att vi garanterat skulle ha hittat den, men kameramännen stod precis framför den hyllan så att man inte så någonting bakom. Ett annat lag hade också sin ena lapp där och kom inte heller vidare på grund av detta. Sådant som hamrar men vad kan man göra åt det då det märktes först efter tävlingen, tävlingarna togs inte på nytt. Som en parentes dessutom! Då de förklarar att vi inte hann utan måste ge bort en snäcka för att få svaret så syns en mikrofon i bild, ett grovs misstag i klippningen...


Avsnittets andra tävling var betydligt roligare, att få söka efter små djur i blåstång. Och att vi dessutom var överlägset bäst gjorde ju inte saken värre. Men här fanns ju också lite som inte togs med, en deluppgift där var att designa sitt eget akvarium och göra det, det tog de inte alls med. Vi hade för övrigt det väldigt bra uppdelat, Mäkelä tog alla kräk han bara hittade, gav dem till mig och jag kollade vad det var och namngav och så vidare, Dani gjorde vårt akvarium så hon syntes ju inte direkt så de inte tog med det.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar