lördag 8 februari 2014

Tåget rullar på

Nu har jag åkt från Hangö, kommit till Karis och ska snart åka härifrån. Sedan blir det nog lite väntetid i Kyrkslätt också. Jag hoppas att min högra sko och strumpa ska torka så mycket som möjligt, klanten här försökte undvika en vattenpöl på vägen men steg i stället igenom en snödriva, där det fanns en vattenpöl under… Lagom mysigt. Tur nog har jag bara behövt vara ute då jag förflyttat mig mellan tågen, alltså har inte stått och väntat ute i kallt.

Vet ni förrästen att det skulle vara billigare att ta ett InterCity tåg än ett Y-närtåg från Karis till Kyrkslätt? Nu vet ni. Jag tog ändå Y-tåget. Varför? Jo för att slippa vänta i Kyrkslätt en halv timme till då jag kan vänta den halvtimmen i Karis INNE I TÅGET. Nåå intressesmurfarna har ni antecknat? Duktigt!

Märker ni förresten att jag börjar få lite tråkigt? Kollade igenom min kalender för att kolla om det möjligtvis finns någonting jag skulle kunna skriva, jag har ju datorn med men inte riktigt ett fungerande nät såå, och så brukar jag ju nästan alltid ha något som ska skrivas. Inte idag, det jag hittade på att jag måste göra var att hitta på fem frågor, och ja det gick på 10 minuter. Så använde jag lite av telefonen batteri för att ha en hotspot för att kunna öppna blogginläggs skrivsidan. Har haft den avstängd medan jag skrev och nu knäpper jag på igen för att kunna ladda upp. Nog antecknade ni väl igen?!

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar