måndag 10 februari 2014

Packningslista, klänningar och hörförståelse

Mina sena måndagsmorgnar förstätter. Och gissa vad jag har hunnit klanta redan idag då? Jo jag hade visst tid hon studiehandledaren för att prata om förstatta studier klockan 11… Ja nå 11:09 damp det ner ett textmeddelande där hon undrade var jag var, då satt jag hemma och åt lunch. Ska via henne idag och få en ny tid. Duktigt jobbat igen.


Men jag har faktiskt gjort något duktigt idag, en packningslista inför Gällivare. Det är nämligen så att jag inte får ha en milliliter mer saker än 90L så nu är det ransonering och koll på att inget onödigt kommer med. Varje lite grej finns på listan, jag kommer till exempel inte att ha necessär eller kameraväska, bara tandborste tandkräm, hårborste och kameran. Sparar plats. Har fått listan godkänd av killarna också så där tycker jag att jag var duktig.

Snart ska jag till skolan och efter det ska jag ta mig till stan och försöka hitta till Nattes lägenhet. Ska prova klänningar som jag kan ha på gammeldans efterfesten. Vad då lyx att ha en storasyster som har en miljon klänningar som man får låna?


Och ja imorgon sätter det igång. Jag ska skriva mitt första studentexamensprov. Finska hörförståelsen imorgon. Håll tummarna att det är ett bra prov och att jag prickar plupparna rätt och får till de svaren på öppna frågorna som de vill ha.

 Klantning nummer två; Jag glömde publicera ett färdigt inlägg på morgonen…
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar