lördag 13 maj 2017

Veckans träning vecka 19

Jag körde igång träningen redan på måndag med ett pass body på Unisport. Det var ett riktigt bra träningspass och jag insåg att jag nästa gång måste köra med lite tyngre vikter, eftersom det inte var så tungt. Roligt att märka att det gett resultat, har i alla fall blivit lite starkare.

På onsdag, på min födelsedag hade jag tänkt gå på mitt favoritpass, kettlebell. Men så insåg jag att jag hade bestämt mig för att å på massage sedan då jag får jobb. Och jag fick ju jobb på måndagen så bestämde jag i stället för att lyxa till min födelsedag med en massage. Skönt och behövligt. Och samma dag får man ju inte träna, men det är ändå muskelvård så det räknas nästan som mitt lugna pass denna vecka.

Torsdagen som inte annars var en speciellt bra dag fick mig på bättre humör med att jag fick sitta upp på Patricia. Vi red i hela manegen och hon var riktigt fin, på ett sätt känns det verkligen så synd att nu när vi verkligen börjar förstå och hitta varandra är det inte många gånger kvar jag får rida henne, och kanske inte se henne alls efter det. Hon var fin men blev lite sur på mig eftersom jag tog som mål med lektionen att få igenom innerskänkeln, som hon går ganska mycket emot. Jag brukar kompensera med att luta utåt så hon av balansen tvingas gå där, men då sitter jag alldeles snett. Så måste lite picka med spöet och så vid skänkeln, och det var inte uppskattat av fröken.


Så avslutade jag veckans träning med ett hårt pass total training. En annan tränare än hon som drar samma pass på tisdagar, som jag varit oftare på. Även denna bra tränare och riktigt trevlig. Dock kanske jag skulle säga att jag gillar träningsrörelserna på tisdagarna lite bättre, men jag kan riktigt bra träna båda dagarna (inte samma vecka) och variation är ju bara bra.

Så det blev tre träningar plus en massage, och det är helt godkänt enligt mig. Vi får se hur det blir nästa vecka då jag är måndag till torsdag i Amsterdam. Men månne jag inte hinner någonting på veckoslutet i alla fall.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar