söndag 14 maj 2017

Mina födelsedagspresenter

Konceptet enkelt, jag visar vad jag fick i födelsedagspresent. Inläggen brukar uppskattas och så. Vi kör igång!

EN supergullig väskhållare, som du ställer på bordet och sedan kan hänga din väska på. På kroken under bordet. Och det är en elefant, från Georg Jensen. 

En ny plånbok, fullkomligt älskar den! Min gamla började vara sliten och många tyckte den var otymplig då den var så tjock. Den här är tunnare och längre och ryms således inte i fickan, vilket enligt mig är lite jobbigt. Men den här är betydligt snyggare och på vissa plan till och med mera praktisk. Och mönstret är hästinspirerat så det kunde ju inte vara bättre.

Ett par höga träningsstrumpor samt ett presentkort till Staduim, nu ska jag verkligen försöka köpa det där paret svarta springbyxor. Var dock på fredagen och kollade i Stadium och hittade flera par mönstrade riktigt snygga... Köpte inget så vi får helt enkelt se hur det blir.

Ett par skithärliga och snygga solbrillor. De få dagarna det varit soligt sedan dess har de suttit på min näsa. Och nu även gett mig de första ränderna av solen då jag satt ute i solen hela dagen på lördagen. Härligt!


Ett supersött armband i guld med en stjärnberlock.

En söt T-skjorta med texten "Write a book, Laugh till you cry, Travel around, Enjoy Yourself". Fina motton att bära med sig!

En flaska skumppa, förådet påfyllt efter att det tömdes på vappen.

Det nya skärmskyddet jag redan berättade om.

Och ett par pink små knappörhängen. Försökte länge få en vettig bild på dem, både i örat och skilt, men de var så små att kameran hade svårt att fokusera på dem och bilderna lyckades inte riktigt tyvärr.


Tack alla för de fina presenterna!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar