fredag 19 maj 2017

Hälsningar från sängen...

Hej. Jag kom hem från Amsterdam förra natten, var hemma ungefär halv ett tror jag. Och i dag har jag legat i sängen hela dagen, för jag har dragit på mig en riktigt ordentlig förkylning. Sista kvällen i Amsterdam gick jag och lade mig som vanligt, inga problem, men så då jag vaknade sista morgonen kände jag hur det bara brände i halsen och det var nästan omöjligt att svälja. vi hade en hel dag kvar och jag försökte hänga med så mycket som möjligt, men märkte nog att jag inte riktigt hade energi. Sedan att ta sig till flyget och hela den processen var ett helvete. Så var det faktiskt helt okej på planet och som tur fick jag skjuts till Kronohagen och därifrån var det inte långt med spårvagnen. Lade mig snorig och med halsont men sov ändå relativt gott.

Så vaknade jag i dag, mätte feber och hade lite stegring (låg feber för er som inte förstår finlandssvenska). Jag mådde verkligen dåligt så jag bestämde mig för att inte åka på utbytesinfo till Vik, jag skulle verkligen inte ha orkat. Och under dagen hade jag sedan en arbetsintervju på videosamtal samt så gjorde jag en intervju till Finland 100 projektet. Båda intervjuerna var ungefär 15 minuter men det var så galet ansträngande tt jag insåg att jag nog inte kan åka på manusskrivarkväll i dag. Väldigt synd men just nu orkar jag verkligen inget. Och på grund av att varken Natte eller Battan kunde gå med Chili i dag tog jag mig dit för att ta ut honom. Vi gick bara runt kvarteret men gud vad tungt det var. Jag måste helt enkelt bli där och vila en stund för att orka gå hem. Och nu då jag kom hem hade febern stigit till 37,45, vilket för mig redan är ordentlig feber. Så inte undra på att det känns så bra i kroppen just nu. Ska bara vila resten av kvällen och se hur jag mår i morgon, om jag orkar gå en sväng i parken för att titta på hästarna.

Te i mängder försöker jag få i mig.

Som ni säkert förstår orkar jag inte helt ta tag i bilderna från Amsterdam, så som jag hade tänkt, och inte heller fotografera det jag köpte där. Men de inläggen kommer så fort jag orkar och hinner.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar