onsdag 26 augusti 2015

Lite mycket strul med laddarna på sista tiden

Idag börjar jag skolan klockan 12, gissa om prinsessan här kunde sova längre än till halv 8? Självklart inte. Men det gör inte så mycket, känner mig utvilad så länge jag vaknar av mig själv.


Igår kväll fick jag en inte så trevlig överraskning, jag skulle som vanligt lägga min telefon på laddning som sista sak för dagen. Och vad händer? Jo det går inte, den vägrar ladda. Försökte både putsa ändan på laddaren och ipluggningsstället på telefonen. Men nej. Jag vickade lite på sladden och fick den att få ström en kort stund men sedan gav den upp totalt. Så jag har inget annat val än att idag före skolan åka in till Sello och fråga vad som är fel och hoppeligen få en ny, jag menar den är runt nio månader, så ska den inte gå sönder så den borde gå på garantin. Det känns bara så surt att jag ska ha så mycket problem med laddarna nu, även om jag vet att min datorladdare gick sönder för att det var för gammal, det var helt acceptabelt. Och så var det ju bara egen dumhet att inte direkt köpa en riktig, utan jag körde på de där usla kina laddarna. Mitt tips, gör inte det utan skaffa en äkta apple även om det är svindyrt.

Som tur har jag nu på morgonen kunnat lägga telefonen på laddning med mammas sladd (tack snälla världen att vi är många som använder apple i det här huset) och som sagt får jag bara hoppas att jag får en ny sladd redan idag. Antingen måste jag fixa något temporärt, eller ja köpa en helt ny om det inte fungerar, men ja det ska nog jävlar gå på garanti det här.


 <3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar