tisdag 25 augusti 2015

First days

Hej på er, här ligger en trött och lycklig studerande på sin säng. Efter att halva introveckan nu är över känns det riktigt bra. Jag tror nog jag gjort rätt val, men samtidigt är det ännu lite svårt att säga. De här dagarna är det så mycket nytt att i alla fall jag är alldeles slut. Så mycket information, kommer nog inte ihåg en fjärdedel ens, så många nya människor att lära sig namnet på och lära känna. Och det är väldigt trevliga personer, alla är super öppna och alla vill lära känna alla, så härligt. Jag tycker det är väldigt roligt att det är folk från så olika ställen, vi är faktiskt rätt få från huvudstadsregionen. Allt från Österbotten, alla delar av Nyland och till och med från Åland kommer personerna på min linje. Vi har inte umgåtts så mycket med folk från andra linjer ännu, lite idag då vi hade picknick efter skolan och hade frågesport där vi delades in i lag med personer från alla linjer. Och jag insåg att det finns väldigt kuliga typer även på andra linjer.

Det händer helt enkelt så galet mycket att jag inte riktigt hinner med, och speciellt inte med bloggen. Idag har vi träffat våra lärare. Igår hade vi after school på baren Molly Malone´s. Jag har sagt vad jag heter och fått förklara att jag ursprungligen är från Kyrkslätt men bor nu i Grankulla hur många gånger som helst. Så småningom kanske jag börjar hitta upp till journalisternas torn på skolan. Våra tutorer är hur söta och gulliga som helst och jag har börjat förstå hur matsystemet fungerar. Allt är nytt, det är mycket att ta in och smälta, och det tar på krafterna. Får väl bara hoppas att jag hinner vänja mig innan studierna börjar nästa vecka, då tror jag inte att trötthet på grund av allt det nya är så optimalt.


<3 : Madde

4 kommentarer:

  1. Lycka till på j-linjen, lovar att det kommer att bli himla kul! H: en J05:are :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket, det hoppas jag verkligen :)

      Radera
  2. Det är som du sku skriva direkt mina tankar! Klassen verkar jätte kiva och jag tror vi kommer få en grym studietid ihop! Nu sku det småningom bara gälla att fatta nåt av studiesystemet också.. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vad bra att vi tycker lika i så fall :D Men det ska nog bli bra allting :)

      Radera