måndag 10 augusti 2015

10 - 16 augusti

En kreativ push väcker dig denna vecka, kära Oxe, och det kittlar i hela kroppen av längtan efter en speciell sötnos. Du är på jakt efter en sötnos, eller upptäcker plötsligt att du ständigt småflirtar med alla möjliga, och det ger resultat. Andra reagerar på dina signaler nu. En nystart på hemmafronten, i en ny stad eller ny lägenhet, gör dig också på gott humör och speciellt för nyblivna sambos är det här en vecka där du verkligen kan njuta av fördelarna med att bo med din sötnos – eller bästis. Njut av den romantiska medvinden och all den goda vardagslyxen livet bjuder på nu.
Mest romantiska dagar: 11, 12, 13, 15 & 16 augusti
Inget av det här känns som att det riktigt passar in på mig denna vecka. Utom kreativiteten då, jag gillar att vara kreativ så det skulle inte vara någonting konstigt. Alltid längtar jag väl efter Jonathan, min speciella sötnos antagligen. Men resten kan jag nog inte få att passa in med någonting. Jätte många romantiska dagar, den 15 augusti träffar jag i alla fall antagligen Juntti men annars vet jag inte.
Enligt några på scoutlägret ser det här ut som jag. Vad tycker ni? Jag ser inte jätte mycket likhet men jag tycker nog den är rätt så söt i alla fall.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar