fredag 15 maj 2015

Ask Prinsessan

Vad är du stolt över?
Jag är faktiskt stolt över att jag tagit mig dit jag är idag. Jag är inte någon speciell och jag gör inget speciellt, men jag har haft en massa motgångar i mitt liv, fått höra och ta en massa skit och nu för tiden har jag blivit ganska bra på att ha roligt och inte bry mig så mycket om någon anser att jag är dum eller liknande utan att egentligen veta sanningen. Eller jo, jag bryr mig, men jag visar inte det.

Så är jag skitstolt över mina vänner och min familj och alla som funnits och finns för mig, att alla orkat med mig och orkat stöda mig.

Hur tror du ditt liv ser ut i höst?
Det kan jag ju inte veta, men det jag hoppas på är att jag studerar journalistik på Soc och Kom. Det är egentligen det, sedan tror jag att jag kommer att bo i Helsingfors och att jag kommer att börja spela teater.

Vad är ditt bästa minne från förra året?
Jag tror faktiskt jag måste säga MTM här. Den upplevelsen, nu i efterhand har jag slutat tänka på att själva TV programmet blev riktigt uruselt, de minnena och upplevelsens därifrån är så mycket värda. Det är guld, och vännerna jag fick, de är diamanter!

Vad skulle du göra om du vaknade upp och alla andra hade försvunnit?
Alltså försvunnit för alltid typ? Så att jag skulle ha varit helt ensam? Ja alltså seriöst tror jag att jag hade typ begått självmord, skulle inte klara av att leva ensam, skrämmande och hemskt. Kanske inte den bästa saken att skriva men ja tror att det är så.

Vilken webbplats eller app använder du först på morgonen?
Om någon skickat någonting till mig efter att jag somnat kvällen före  kollar jag så klart upp det och då handlar det oftast om whatsapp, Facebook eller snapchat. Annars tror jag nog det är Instagram jag kollar igenom, där brukar ha hänt någonting under natten.

Hur vet du att du är kär?
Jag tror att det bara är sådant man vet, när man hittat rätt person som det känns rätt med och som det känns att man kan tillbringa all tid med.

Så har jag fått en del frågor om att jag inte ska svara på mina frågor på bloggen utan på min ask. Och jag hade egentligen inte tänkt svara på det alls men låt oss nu göra det klart en gång för alla. Det är otroligt många som gör på det här sättet, just för att det då är lätt att ha alla frågor på ett ställe och sedan lägga in dem på bloggen. Och jag vill inte ha en massa följare på ask, det tycker jag känns onödigt utan jag vill ha alla på bloggen, så jag kommer inte att svar på frågorna på ask eftersom det ju även känns onödigt att ha svaren på två ställen. Så nu är det bloggen som gäller, där man så klart även får ställa frågor. Men fortsätt självklart att ställa frågor på min ask, och så lägger jag upp blogginlägg med svar då det kommit tillräckligt med frågor.



Hitta min ask och ställ frågor till nästa Ask Prinsessan HÄR
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar