söndag 10 december 2017

Veckans jobb

Den här veckan har jag jobbat en hel del, även om även några avbokningar skett. På måndagen träffade jag en ny kund, eftersom de behövde hjälp i princip så ofta som möjligt eftersom hennes husse inte själv har kunnat ta hand om henne en tid. Vi bokade in rastningar på både torsdag och fredag men så visade sig att det inte behövdes trots allt. Men antagligen kommer jag nog att gå med den då och då. På kvällen gick jag sedan ut med en av mina stamkunder Affe också. Han är alltid lite rolig och kör på sitt eget race.

På tisdagskvällen gick jag ut med en söt liten tax som heter Hulda. Hon är också ny kund och kommer troligtvis att behöva rastning även i fortsättningen. Onsdagen var sedan min i princip jobbfria dag, men då kompenserade jag med att fira självständighetsdagen hos Ana och Pete så jag gick också ut med Vili. Helt hundfri kan jag ju inte vara.

På torsdagen hade jag som varje vecka en annan stamkund, Nemo, i två timmar. Vi gick en lång promenad i blåsten och snövädret och myste sedan hemma en stund. Skulle ju ha en annan rastning och dessutom träff av en tredje ny kund. Dock blev de båda inställda och jag fick i stället en effektiv kväll hemma med skolarbete.

På fredagen efter skolan gick jag för att sköta om katterna Molly och Olle som jag berättade om igår. Därefter gick jag in genom nästa dörr i samma hus, nämligen hem till Natte eftersom Chili behövde gå ut. Så mellan mina jobbgrejer gick jag även ut med honom, och myste lite i soffan så klart. Efter det vilade jag hemma i en dryg timme och sedan styrde jag igen mot Nemo. Var med honom hela kvällen medan hans ägare var på fest.

På lördagen gjorde jag sedan ett till hembesök till katterna Molly och Olle. Dessutom var jag för att träffa en ny kund, podengon Totti som redan är 13 men pigg och behöver rastas då och då. Senare på eftermiddagen var jag även och träffade Beppe som jag kommer att ta hand om två veckor över julen. En äldre labrador, som verkar snäll och får hänga med mig där jag är.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar