torsdag 7 december 2017

Inte som tänkt på Instagram

Jag har sedan en tid följt kontot This is Svenskfinland på Instagram. Kontot går ut på att det varje vecka är någon från svenskfinland som publicerar bilder och text om sin vardag, sina projekt och så vidare. Jag har tänkt att det skulle vara roligt att hålla i kontot en vecka och kom så småningom på idén om att min vecka skulle handla om "en vecka som Tassuvahti". Jag tog kontakt och de som har ansvar för kontot tyckte att idén lät suverän, så vida det inte blev för mycket raklam för Tassuvahti. Vi diskuterade lite och bestämde att jag ska Instagramma vecka 49, det vill säga den här veckan. Allt var klart och jag skulle få inloggningsinformationen på måndag förmiddag.

På måndagen, då det var långt över mitt på dagen och nästan sen eftermiddag och ingenting hade kommit gick jag in på kontot på Instagram för att kolla. Jag märkte då att det fanns två nya bilder, som var uppladdade samma dag. En presentation om vem som skulle ha kontot den här veckan och en annan bild. Jag förstod ingenting och skickade iväg ett mejl om vad som hänt med min Instagramvecka. Jag fick snabbt ett svar som bad om förlåtelse och förklaring att det hade glömts bort då ett nytt schema gjordes men att jag var välkommen att ta en vecka i början på nästa år.

Ja alla gör misstag och jag antar att sådant händer. Jag förstår det, men min måndag var inte en bra dag annars och det här fick faktiskt dagen att bli riktigt skit. Jag vill inte skulle på någon och förstår att det skedde ett misstag, men samtidigt känns det så klart lite störande. jag hade bokat extra mycket jobb till den här veckan för att kunna publicera mycket och bra bilder och verkligen planerat min vecka. I min kalender står det varje dag en hurdan bild jag ska lägga upp, för det är så jag gör. Jag planerar, även om det handlar om att lägga upp en bild på Instagram. Och på grund av det här orkade jag sedan inte blogga på måndagen och det hängde med till tisdagen. Men nu, tre dagar senare känns det bättre, jag vill blogga igen, och så jobbar jag ju inte för att kunna publicera bilder och ska nog skicka iväg ett mejl om att jag gärna Instagrammar en vecka i början av året. 

Nu ska jag byta om och gå iväg till den här krabaten, som jag hade planerat att ta en snygg boomerang då han high fixera med mig. Men vi får göra det utan att ta det på film i dag.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar