fredag 8 december 2017

Jobb, Joanthan och julfeeling

Det här veckoslutet inleder jag med att jobba hela fredag kväll. Jag ska sköta Nemo igen och vara med honom hela kvällen medan hans ägare är på fest. Men under kvällen kommer jag att gå ut med Nemo för att äta middag med Jonathan som kommer ner nu. Lyx att ha ett jobb där man kan kombinera så, det enda jag behöver tänka på är att välja ett ställe där hundar är välkomna. Och även om jag kommer att sluta sent så kommer jag att köra till Porkala för att sova. Jag vet att det låter osmart men ibland får man göra så om man vill ses så mycket som möjligt. Och det är jag faktiskt beredd att göra.

På lördagen har jag sedan lite mer jobb, i form av att gå och hälsa på två katter samt att träffa en kund som antagligen kommer att bli min nya stamkund, eftersom den bor 10 minuter från mig. och så ska jag hälsa på hunden jag ska sköta över julen. På kvällen kommer sedan Jonathan hit och planerna för det är ännu ganska öppna.

Söndag förmiddag har jag inte heller någonting inplanerat men jag kommer att måste börja plugga inför en sent nästa vecka så jag tror här är en ganska passlig lucka för det. På eftermiddagen blir det teaterövning och efter det middag hos Aija i Porkala. Ett relativt lugnt veckoslut som ändå har en hel del kul att erbjuda. Roligt att veta att man har en hel del jobb under helgen, men se det som skoj!


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar