fredag 22 december 2017

Beppe

Den här julen sköter jag om en hund i två veckor, jag flyttade hem till honom på tisdagen och i dag åker vi till Porkala. Första natten han ska sova någon annan stans med mig. Hunden heter Beppe och är en tio år gammal gul labrador. Han är mysig, gillar människor och är nog ivrig på att vara med överallt. 


Men han vet ändå hur man tar det lugnt och har inga problem med att slappa. Han gillar människor och krattningar väldigt mycket och kallt vatten älskar han! Vi har en gång träffat Vili och det gick helt bra, Beppe var nöjd så länge Vili inte hoppade och skuttade för nära honom.



Även om jag inte sköter den här hunden via Tassuvahti är det ändå ett Job och jag kan ju inte annat än att säga det jag har sagt så många gånger. Jag har världens bästa jobb. Kan ju nästan inte räkna det som jobb då jag gillar det så mycket, igår var han med hem till Rasse där vi hade glöggmys med några från teatergruppen och jag lever ju egentligen bara ett normalt jullovsliv och har en hund.



Antagligen kommer ni att gå se mer av den här herren här på bloggen, speciellt då jag på allvar ska testa min nya kamera.
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar