onsdag 13 december 2017

Super mysig kakao

Då jag nu innan jul skötte eventuellt den sista rastningen av Affe fick jag en liten julklapp av hans familj eftersom jag rastat honom hela hösten. En trevlig liten gest av uppskattning. I presentpåsen hittade jag en burk kakaopulver från Clipper. Clipper är ju mitt absoluta favoritmärke i te (kan man ens ha ett favorit-temärke? Sve ja man kan!) och jag blev riktigt glad åt burken. Tänkte att eftersom deras teer är så underbara kan det ju inte vara annat än bra.


Samma dag gick jag således en extra gång till butikens ara för att köpa mjölk. Har det aldrig annars hemma då jag är ensam hemma eftersom jag inte dricker mjölk, men nu kände jag att jag bara måste testa. så jag värmde upp mjölk i en kastrull och blandade en kopp kakao åt mig.


Jag blev inte besviken! Det var precis som en kopp kakao ska vara enligt mig, inte så att det smakar i princip bara socker som till exempel Oboy och liknande. Där finns nog en sötma men det blir mer som en trevlig varm dryck som verkligen har en tydlig chokladsmak. Jag hade helt enkelt rätt, Clipper har lyckats igen. Tror inte att den där lilla burken kommer att vara speciellt länge, bara jag orkar värma mjölk. Vet inte om det fungerar med kall mjölk, men på burken står det att pulvret ska blandas med varm mjölk, och det blev ju ett fungerande koncept i alla fall.


En tackpresent som verkligen slog precis rätt hos mig!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar