tisdag 13 december 2016

Duktig studerande!

I dag känner jag mig väldigt duktig och produktiv, jag var i skolan strax efter klockan 10 och så skrev jag på min vetenskapliga assä, skrev så att den är ungefär tre och en halv sida. Sedan hittade jag en bok som jag borde kolla upp och troligen hitta bra material från, och turen var på min sida och den fanns på universitetsbiblioteket. Så jag bestämde mig för att för stunden släppa essän och på hemvägen gå där via och låna boken för att sedan fortsätta en annan gång. För jag tror nog jag får en sida material ur den och sedan skriver jag mina slutsatser och så är min essä klar. Så jäkla skönt, är verkligen betydligt mindre stressad nu då jag har koll på den och en klarare plan.

Så då det ännu var en dryg timme till att min föreläsning skulle börja gick jag ner, letade upp ett nummer av Österbottenstidning och räknade alla kvinnor och män i hela tidningen. En uppgift för genuskursen, nu måste jag bara göra samma sak med ytterligare ett nummer och sedan är även den uppgiften klar. Och efter föreläsningen i "Medier, kommunikation och genus" där vi kollade en film gick jag hem, via biblioteket och sedan via senatstorget. Luciakröningen hade precis börjat inne i domkyrkan och på senatstorget streamades allt på en stor skärm och genom högtalare kunde man höra allt som hände inne i kyrkan. Jag stannade och kollade några minuter och gick sedan genom julmarknaden på torget och hem. Det var en härlig stämning där vid domkyrkan, det blev jag riktigt glad av.

Och för att vara extra extra duktig räknade jag dessutom uppgifter i statistiken här hemma nu på kvällen. Jag tycker faktiskt att jag har orsak att känna mig nöjd med dagen och hur produktiv jag har. Det är inte mycket kvar av dessa två uppgifter och efter det är det bara en kursessä på 3-5 sidor som är ganska fritt formulerad hur den ska göras. Och sedan är det jullov, det börjar verkligen kännas som att det inte är så jobbigt mycket kvar, betydligt annorlunda känsla än för ett och ett halvt dygn sedan.

På fredag kommer dessutom Jonathan hem och på lördagen ska jag vara med den här fjanten som här dyker med huvudet före ner i snön efter sin boll.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar