fredag 14 oktober 2016

Vet inte vad jag kan göra i dag

På onsdagen då vi inte hade föreläsning i vetenskapligt skrivande tog jag tillfället i akt och gick på min favorit timme på Unisport, nämligen kettlebell. Jag gillar det så mycket. Men då jag kom dit i sista minuten var alla kulor på 3kg redan tagna så jag fick ta näst lättaste, 6kg som den lättaste av tre jag tränade med. Det blev ganska mycket tyngre kan jag säga, nästa dag värkte mina armar något otroligt.

Och ja skulle jag ha vetat vad som väntade på gårdagens ridlektion kanske jag hade tänkt om lite med träningen. Vi red nämligen hela lektionen utan stigbyglar, det brukar vanligtvis inte vara ett så stort problem utom lite jobbigare så klart. Men igår, jag hade sådan muskelvärk i hela kroppen att det knappt gick alls. Och då ponnyn blev skrämd och hoppade av och an var jag nära att åka ner flera gånger, då mina ben inte klarade av att hålla balansen lika bra efter onsdagens träning.

I natt har jag vaknat några gånger av att mina triceps gör så ont, och nu på morgonen jade jag faktiskt på lite kylgel. Men jag hade tänkt träna i dag men jag vet inte ännu vad jag ska göra. Att köra muskler tredje dagen i rad känns inte helt bra, men att springa ut känns inte heller så lockande i kylan. Vi får se vad det blir... Någon lättade träning för typ rygg, nacke eller bålen hade varit skönt.


Bokade just ett nacke-rygg pass till eftermiddagen, precis vad jag behöver!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar