måndag 5 september 2016

Misslyckats igen...

Minns ni då jag berättade att jag sökt till scoutbloggare för Scandinavian Outdoor? I dag fick jag beskedet, efter att först själv mejlat och frågat om hur det blev. Jag fick alltså inte en av bloggplatserna. Så hur känner jag? Allvarligt talat, jag är väldigt ledsen. Jag hade byggt upp förhoppningar, jag satsade mycket på min ansökan och trodde verkligen att jag hade en chans. Men nej, inte denna gång heller lyckas jag få en plats på ett jobb eller liknande som jag sökt. Och just nu känns det faktiskt som att det här med nej börjar bli ganska tungt. Jag börjar ju fundera på vad jag gör för fel, för någonting är det ju och det är ju någonting med mig. Jag menar, jag kunde inte ens få en praktikplats på något av ställena jag sökte till, och trots att jag hade en suverän praktik och trivdes bra så känns det ju alltid lite att bli nekad där man söker.

Och jag vet faktiskt inte om jag tror för mycket om mig själv, om de runt mig inte berättar sanningen eller om jag helt enkelt är väldigt dålig på att skriva ansökningar. För då jag talar med vänner och bekanta om sådant här så får jag kommentarer som att "du skulle vara perfekt för det" och "du skulle verkligen passa där". Det är också i sådana här situationer som jag börjar tvivla på att jag valt rätt bransch. För jag tycker verkligen om att göra det jag studerar men det känns kanske lite som att jag inte är helt tillräckligt bra, jag blir aldrig vald egentligen och så. Nej, jag känner mig verkligen lite på botten just nu. Jag hade verkligen sett fram emot att göra en sådan grej.


<3 : Madde

2 kommentarer:

  1. Du är inte ensam om att få nej, jag får och har också fått nej. De flesta får nog någon gång/några gånger nej. Man bara pratar så sällan om det.

    Tråkigt att höra det där. Känn dej ledsen en stund, men gå vidare och fortsätt fortsätt sen. Dina chanser och erfarenheter kommer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, jag vet, ibland bara känns det som att man får för många nej. Men det är väl bara att fortsätta försöka. :)

      Radera