måndag 29 juni 2015

Studieplats!

Förra veckan fick jag ett mej, ett mejl där det stod att jag kommit in till Nordiska språk på Helsingfors universitet. Jag blev självklart både glad och lättad över att jag nu i alla fall hade en studieplats för hösten men samtidigt gick jag ju ännu och väntade. Jag hoppades ju på journalistiken, det var ju ändå dit jag ville.


Idag på dagen fick jag SnapChat av min vän som hade sökt till Soc & Kom där det stod att hon hade kommit in. Jag blev lite orolig då jag inte fått något besked, och det i alla fall rörde sig om samma skola. Jag gick in på deras hemsida och såg att det stod att alla resultat inte kommer samtidigt. Otroligt spänd tänkte jag att då är det väl bara att vänta. Och någon timme senare då jag satt på jobbet fick jag ett mejl till. Ett mejl från Soc & Kom. Och kan ni gissa vad där stod? Jo att jag blivit antagen till journalistiken.

JAG BÖRJAR STUDERA JOURNALISTIK PÅ HÖSTEN!!! Om någon alltså inte förstod. Kan ni tänka er att få beskedet på jobbet? Sitta där och försöka fortsätta ringa till kunder utan att visa någonting. När jag egentligen ville hoppa och skrika och gråta av lycka och kanske till och med springa naken runt huset. Men det gjorde jag inte, lite mindre koncentrerad fortsatte jag och visst lät jag gladare i telefonen efter det. Och så skickade jag så klart iväg meddelande till de närmaste om de goda nyheterna.


Jag kan inte riktigt fatta det. Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Efter att det här var planen i fyra år gick det att uppnå. Jag gjorde det, trots att jag inte alls var säker på om jag läst tillräckligt (mycket roligare var et ju att vara med valpen jag vaktade samtidigt) och jag bara fylls av lycka. Nu kör vi, nu kan jag slappna av och ta sommar på riktigt. Jobba lite till och sedan njuter jag av sommarlovet till jag börjar studera det jag tror är min dröm för tillfället. förlåt men här passar bara en låttitel med svordom så himla bra. FAN VAD BRA!!!


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar