torsdag 18 juni 2015

Missbildad hamster

Orkade inte blogga efter operationen igår, trots att jag hade hur mycket tid som helst. Allt gick bra och nu är alla fyra visdomständer borta. Inget farligt med narkosen, en ganska skön sömn faktiskt. Nu har jag börjat svälla upp, ska ta två dagar innan det börjar sänka sig. Och antagligen kommer jag ha trevliga blåmärken i ansiktet också. Känslan i munnen är obehaglig, har stygn i munnen så det känns ju och allra värst är det någon timme före jag kan ta värkmedicin igen. Ska ta var åttonde timme och efter det känns det just inget. Men visst är det störande då vänstra sidan av ansiktet är uppsvullet, jag inte kan äta någonting som behöver tuggas och inte kan öppna munnen ordentligt. Behöver jag säga att jag redan nu börjar bli trött på yoghurt och smoothie. Som jag lovade får ni en bild.

Midsommarplanerna ändrades i och med operationen, jag får nämligen inte anstränga mig på fem dagar och kan därför inte följa med och segla. Var väldigt ledsen och trodde jag skulle spendera midsommaren ensam, så fick jag en inbjudan till att fira midsommar på en stuga i stället. Inte helt som jag planerat, och inte med Jonathan, men bättre än att vara ensam i alla fall. Och jag tror nog det kommer bli kul det också.


Hittills har jag kommit på två positiva saker, nu är det över, jag är sjuk en vecka och sedan aldrig mera. Och så talade de om mig på radio X3M då de talade om saker man gjort för första gången i år och jag skickade in att jag opererat visdomständerna första och sista gången.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar