lördag 4 maj 2013

Ut på segling det bär...

Imorgon blir det äntligen segling! Nu är båtarna nämligen i vattnet. Vi firar vårt ett års veckoslut detta veckoslut i stället då jag var sjuk då det egentligen skulle firas. Men idag så har det nog inte varit speciellt mycket firande, väckning kl 6 och så ner till Marinen och laga i ordning båtarna. Så sattes de i vattnet och så skulle de städas. Har städat en båt ensam innifrån och vi var där och fixade till fyra på eftermiddagen. Då for vi till kårchefen på ledar och explorer avslutning. Kul som vanligt, men efter en hel dag ute i solen är man nu helt död.

//Huomenna vihdoinkin purjehtimaan! Nyt veneet ovat meressä. Vietetään tänä viikonloppuna yksi vuotta yhdessä Juntin kanssa koska olin silloin kipeenä. Mutta tänään ei kyllä ollut kovin paljon viettämistä, herätys klo 6 ja sitten alas Marineniin ja laittamaan veneet kuntoon. Sitten ne laitettiin veteen ja sitten piti siivota. Siivosin kokonaisen veneen sisältä yksin ja oltiin siellä puuhailemassa neljään asti. Sitten lähdettiin lippukunnanpomolle johtaja päättäjäjuttuun. Hauskaa kuten aina, mutta olen kyllä aika kuollut kun olen ollut ulkona auringossa koko päivän.//

Vårt superfina kårmärke gjort av naturmaterial




Det var nog en och annan som skulle testa hula-hula ringen innan vi kom fram till att det var fel på ringen och inte på oss!

Måste ju testas vem som rymmdes in i tunnan...
Ingen konst för Crista

Eller Lillen...


Han kunde till och med leka sköldpadda

Kyllis rymdes inte riktigt lika bra...

Inte jag heller men jag gav dem en riktig pissis pose

Till jag ramlade omkull med tunna och allt och dog i skratt

Bästa bildserien någonsin! Kyllis testar att snurra ringen på armen, kasta upp den och fånga den med fotan. Lyckades tyvärr inte.
 Puss puss <3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar