tisdag 3 april 2018

Premiärvecka

Igår var jag lite orolig över att det inte alls känns i kroppen att det är premiär på lördag. Efter i natt gör det definitivt det, har drömt stressdrömmar hela natten. Egentligen är jag nog mera stressad över J–Semi som jag fixar i dag. Att gästerna kommer som de ska, vad jag gör om publiken är för passiv och jag måste hålla diskussionen vid liv och så vidare. Men drömmarna i natt har egenligen ändå bara handlat om teatern. Jag drömde till exempel att jag hade både teater- och spexpremiär på lördagen och inte hade insett det, så måste jag bestämma vem jag gör besviken genom att inte dyka upp på scenen. Jag försökte dock hinna med båda och hittade sig mig själv på Bergåsas scen i en bröllopsklänning, som det inte alls är jag som ska ha på mig. Ni hör ju, men nu ska jag fortsätta och fixa inför seminariet i dag och sedan kunna slappna av för att festa i kväll.

Igår skötte jag en rastning i snöstormen, hade manusmöte och skrev spexsånger i skolan och hade sedan påskmiddag med en del av familjen hemma. I dag är det som sagt J–Semi och J–Fest som gäller, på semi ska våra panelister tala om nyheter på sociala medier och temat för festen är pyjamasparty så det ska nog bli en bra dag!

I morgon är det kandijobb och faktiskt en filminspelning som gäller. Jag ska vara med i Kulturfondens video med föreningar de har understött, för att representera J–Komm. Så ska jag även hinna till stallet och rida. På torsdagen och fredag är det de sista förberedelserna inför Smocka, och vi har två stora möten med alla som deltar i arbetet som börjar nästa vecka. Spännande. Jag ska dessutom fotografera porträttbilder av alla.

På fredag efter mötet bär det genast av till Bergåsa för nu är det generalrepetition som gäller och nu borde allting sitta inför premiären på lördag, pirrigt. På söndagen är ingenting inplanerat så det blir antagligen att jobba med avhandlingen en hel del och försöka ta sig tillbaka från premiärbubblan. En bra och intensiv vecka som det ser ut.

Boka biljetter nu!

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar