torsdag 5 april 2018

10 anledningar att se "Godset–En släktkrönika"

NU är det två dagar till premiär, pirrigt och så jäkla underbart. Men då är det dags för mitt traditionella inlägg där jag berättar varför det lönar sig att komma och se årets pjäs. Evenemanget och anvisningar för hur du bokar biljetter hittar du HÄR! Nu kör vi.


  1. Det här är en produktion där alla bjuder på sig själva samt testar och utmanar sina gränser. Vi har nya personer med i gänget och några har även testat helt nya uppdrag i processen.
  2. Gillar du att se mig spela roller du inte kommer att tycka om och faktiskt fundera på om jag verkligen egentligen är en riktig bitch, ja då lär du inte bli besviken i alla fall. Och i övriga fall så kan jag trösta att jag är betydligt trevligare som mig själv.
  3. Väldigt många av oss sjunger solo i år! Inte jag, och det ska ni vara tacksamma över, men faktiskt de allra flesta som står på scenen. Och till och med jag sjunger faktiskt någon rad duett!
  4. Du kommer att få uppleva flera mysterium och gnugga dina tankeknölar för att komma på hur alla karaktärerna hänger ihop med varandra.
  5. Vi har ett coolt dansnummer som börjar sitta ganska bra i kroppen nu. Vi faktiskt både danar och sjunger samtidigt.
  6. Vi har alla tagit till oss och övat in oss i två olika karaktärer så du kommer att få se en stor variation på scenen, och en rolig omställning i pjäsen.
  7. Du kommer att få vittna några av de största händelserna som ett liv kan innehålla. Både lyckliga och sorgsna. Och även se hur krångliga saker ibland kan vara. 
  8. Det är ju alltid roligt att gå på teater, och genom att dyka upp gör du mig och hela teatergruppen väldigt glada. Det blir en winwin situation, både du och vi i teatergruppen får njuta!
  9. Du får äta hemlagade mockarutor, mums!
  10. Jag kommer att ha höga klackskor som nästan mördar mina fötter på mig, så låt mig inte lida i onödan utan kom och kolla!


Ledsen att det blir samma bild två inlägg i rad, men kom på teater!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar