måndag 27 november 2017

Sista arbetsveckan

Nu har jag tre dagar kvar på Gainer, jag jobbar måndag, tisdag och onsdag, då jag har min sista arbetsdag. Läs om mitt beslut att sluta HÄR. I dag efter jobbet går jag direkt till Nemo, eftersom jag sköter honom den här veckan i stället för på torsdagen då jag har annat program.

Efter jobbet på tisdagen har jag en föreläsning och sedan teaterövning. Så helt fullspäckad dag också. Och på onsdagen ska jag sedan träffa en ny kund. På torsdagen ska jag sedan inte alls tänka på varken jobb eller skola för på förmiddagen ska jag sätta mig i Jessis bil som tar mig till Åbo. Det är dags för den studieevenemanget Glöggrundan. Så i Åbo möter jag upp Jonathan och förhoppningsvis har vi en riktigt rolig eftermiddag och kväll.

På fredagen efter att vi ätit frukost på motellet (som är en båt) där vi sover tar jag tåget hem till Helsingfors. Och den dagen har jag inga speciella planer för då jag högst antagligen är relativt trött. För veckoslutet står det sedan "hemma med kantin" i min kalender. Och det eftersom jag snart ska ha hopsamlat tolv sidor i den för att kunna presentera nästa veckas fredag. Men högst antagligen åker jag till Porkala till Anan och Vili på lördagen för att hjälpa till lite där. Men jobb på landen är ändå vad som gäller. Och söndagen är en hel kand-dag. Så att veckans höjdpunkt är torsdagen är ju inte speciellt svårt att räkna ut.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar