fredag 24 november 2017

Husdjursmässans inköp

Black Friday till ära tänkte jag visa vad jag köpte på husdjursmässan för någon vecka sedan. Ja jag var på husdjursmässa, kollade på djur, stod i Tassuvahtis stand och så vidare. Men allt jag köpte hittade jag på outlet området, så det är inte djurrelaterat.


Till först en liten kastrull. Standard, som man kommer att behöva, en bra kastrull till ett lågt pris. Och jag tänkte att varför inte slå till, så småningom ska jag ju ändå flytta hemifrån. Och nu har jag både stekpanna och kastrull så det är väl bra.


Resten är smink, en eyeliner som har en hjärtformad "stämpel i andra ändan. Vet inte när jag skulle använda stämpeln men eyelinern är bra, gör tunna streck, torkar snabbt och håller bra. Jag har hittills brukat använda den att lägga alldeles i fransade mellan fransarna. Ger ett intryck av en mera sammanhängande frontlinje och ögonen ser lite större ut utan att man ser enormt sminkad ut. Ett tips för andra som också har glesa fransar.

Måste testa den nyaste trenden, en sminksvamp i silikon. Som inte suger åt sig någon produkt, inte samlar bakterier och fördelar produkten bra. Har inte använt den jättemycket än men betydligt fräschare än min Beautyblender är den ju.

Och så kom jag över en galet billig och bra ögonskuggspalett. Ett bra sampel av massa färger i både skimmer och matt. Älskar paletten, den har bra pigment och resultatet blir verkligen bra!

Min favorit hittills har varit den skimmriga kopparfärgen och någon skugga åt det lila hållet.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar