lördag 18 november 2017

När livet börjar om

Jag har läst många av Lucy Dillons böcker, skön läsning och även om berättelserna inte direkt handlar om hundar finns de alltid med i en central roll. Så jag tog och läste hennes nyaste bok på BoobBeat.

Boken heter "När livet börjar om" och handlar om ett par som tar över ett hotell som mannens föräldrar har drivit i många år. En dag sker en bilolycka precis utanför hotellet och en kvinna blir påkörd. Hon förlorar sitt minne och kan inte ens komma ihåg sitt eget namn. Således kan hon inte heller säga vem som är hennes anhörig och kan ta med henne hem. Den enda som kommer och hälsar på henne på sjukhuset är hotellägaren och det visar sig att de snabbt kommer bra överens. Så går boken egentligen ut på att få hotellet att gå runt samt att få tillbaka kvinnans minne. Och som jag redan tidigare nämnde finns det flera hundar som betydelsefulla karaktärer.

Jag gillar boken, enkelt att läsa men ändå med ett fint budskap på något sätt. Kräver inte full koncentration, och klassas antagligen som "chicklit" men det används oftast i ett så nedvärderande syfte att jag undviker att använda det. Dillon skriver bra både språkligt och berättelsemässigt. Det är helt enkelt en bok som jag skulle läsa då jag annars har mycket i livet och helt enkelt inte orkar läsa någonting väldigt avancerat men ändå vill ha en bra läsupplevelse. Rekommenderar alla hennes böcker och så även denna.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar