torsdag 2 november 2017

10 anledningar att se spexet

Först vill jag bara säga WOW, vi är slutsålda på söndagen. Alla 80 platser som fanns att beställa till föreställningen 5.11 är nu bokade och salen kommer att vara full. Och den andra föreställningen verkar också fyllas, det känns faktiskt lite sjukt. Men desto större anledning att boka din biljett nu för det kommer att vara den sista chansen att se spexet "Rödluvan och vargen eller Preårsfest hos moms eller Pantjakten". Men jag tänkte faktiskt lista tio andra anledningar att komma och se vårt spex. Och för dig som redan har biljett peppa dig för vad du kommer att uppleva.

  1. Vårt dansteam med sina uppträdanden. Jag vet allvarligt inte vad koreograf Anna har gjort med dem under sina dansövningar men jag kan säga att dansen hör till det starkaste på scenen.
  2. Det finns många som sjunger duktigt på scenen och även de som inte är de mest musikaliska men ändå ger sitt allt och fixar det suveränt. Och så har vi jag som inte klarade av en solosång och i stället kommer att uppvisa väldigt emotionella monologer.
  3. Du kan för en liten slant köpa till dig ett av de finaste haalarmärkena som kommer att sitta på din halare. Och jag lovar, jag har fått det gratis och det är ett av mina topp 5 märken, minst!
  4. För att vi på något sätt under en månads tid lyckats fixa ihop en show som jag verkligen kan säga att jag är stolt över att vara en del av. Få kan tro att vi har haft så lite tid, och visst har det krävt mycket av oss men jag kan ärligt säga att slutresultatet är någonting som inte berättar stressen bara dagen före premiären då allting inte fanns.
  5. Alla som står på scenen bjuder på sig till 100% och även om vi alla har någon omstart som vi hoppas från djupet av våra hjärtan att inte kommer att ropas till en själv lovar jag att vi oberoende kommer att köra fullt då vi står på scenen. 
  6. Ni kommer att få se kärlek, vrede, hopplöshet, familjestrul och mycket mer på scenen. 
  7. Det här kommer att vara den mest fartfyllda vägen till en årsfest du någonsin har sett! Och det kan ju alltid kännas lite skönare att det kunde vara värre när du stressar för att hitta din klänning.
  8. Det är en väldigt bra anledning att dricka nästan hur mycket skumpa man vill. 
  9. Det är ju bara allmänt härligt att gå på spex, umgås med vänner, äta lite bulla på pausen och njuta av att vi spexar till det på scenen.
  10. För att jag vill det. För att det övriga spexteamet vill det och för att vi har så otroligt roligt på scen så jag lovar att åtminstone en liten gnutta av det kommer att smitta av sig till publiken.
Eller bara för att det ser ut som att jag har världens största biceps muskel på den här bilden.
Bild: Axel Nurmio

Nu hoppas jag att ni har fått tillräckligt många anledningar för att boka er biljett nu!
<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar