måndag 6 november 2017

Fest jobb plugg

Den här veckan inleder jag med att jobba på Gainer måndag och tisdag. Dessutom måste jag under dessa två dagar skriva en slutessä till en kurs jag gick förra perioden, så början av veckan innebär jobb och skolarbete. På tisdagen ska jag även gå på första föreläsningen i socialpsykologi. Jag och en massa gulisar men det ska väl gå bra. På måndag kväll ska jag rasta Affe, ett tag sedan jag skötte honom och på tisdagen blir det sedan teaterövning. Jag har missat två övningar på grund av influensan och känner mig verkligen ganska borta med det då mina tankar enbart legat på spexet men som tur är vi ju ännu bara i början där.

På onsdagen har jag planerat in en dag då jag jobbar med min kandidatavhandling, i princip fram till att jag ska bege mig till Nypolen för att förbereda mig för den sista spexföreställningen. Och efter det blir det självklart middag och efterfest. Festerna efter sista föreställningar hör till det bästa. I alla fall om man tänker på de erfarenheter jag har av sådana fester från tidigare.


På torsdagen har jag på grund av festligheterna på onsdagen inget annat planerat än en föreläsning och sedan ska jag ha min första skötsel av borderterriern Nemo på eftermiddagen. På fredagen flyttar jag sedan återigen hem till taxarna Aatu och Ludde som jag skötte även denna helg. Mot kvällen kommer sedan Jonathan hit och vi ska styra mot J-komms årsfest. Den ser jag verkligen fram emot massor.

I övrigt så bjuder veckoslutet på en del jobb med kandin, på lördag kväll födelsedagsmiddag för i princip alla i Jonathans närmaste släkt som fyllt år på hösten. På söndagen ska jag sedan åka på husdjursmässa tillsammans med Wilma. Och där har Tassuvahti dessutom ett stand där jag kommer att hänga en del av tiden. Så kul, den roligaste mässan enligt mig!


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar