måndag 30 januari 2017

Min relation till sociala medier

Jag anser mig vara ganska insatt i sociala medier och kunna dem. Mina tankar om dem varierar väldigt mycket. För samtidigt som jag verkligen älskar allt vad sociala medier heter får de mig ibland att må väldigt dåligt. Jag kan verkligen bli jätteledsen om jag ser en bild på Instagram vissa kvällar. Det skapar en känsla av att alla har det så bra, och att de har det så bra utan mig. Att jag inte känns behövd. Och visst är det hemskt att en bild kan få en att känna så. Att saker på sociala medier ibland får mig att känna mig så dålig och gör mig så ledsen hatar jag.

Men ändå gillar jag sociala medier, att hålla på med dem och fixa inlägg och bilder och så vidare och sedan publicera olika saker på olika plattformar. Jag känner verkligen att det här är någonting jag skulle älska att jobba med. En av mina drömmar är faktiskt att kunna jobba med sociala medier. Sköta ett företags sociala medier och jobba med det eller helt enkelt bli så framgångsrik själv att jag skulle kunna livnära mig på det. Det andra alternativet vet jag att knappt är realistiskt men det första, och det som jag inte alls ser som ett sämre alternativ, beroende på dagen ibland till och med bättre, är inte alls omöjligt i mina ögon.


Och jag verkligen njuter av det då det inte blir för stressigt att sköta scoutkårens sociala medier. Så jag tror faktiskt att det kunde vara någonting för mig att få sätta ner min själ i att ge en bra image utåt via some. Och jag har kanske insett att jag tycker väldigt mycket om att hålla på med sociala medier men att jag kanske faktiskt hellre skulle ha det som jobb än underhållning. Eller det låter fel, för jag skulle ju nog använda dem även utanför jobbsituationer men jag tror att det är i de situationerna jag tycker att det är allra roligast.

Så jag hoppas verkligen att denna hatkärlek någon gång kunde ge mig ett jobb. Det är en dröm jag har.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar