söndag 8 januari 2017

Mål inför 2016

Jag tänker inte ge några nyårslöften i år. Däremot satsar jag, som många andra på mål i år. Det känns bättre än ett direkt löfte. Eftersom det känns som att det är någonting man strävar efter men att det kanske inte är någonting som är ett måste att det uppnås.

Ett mål är att gå 10 000 steg om dagen, det är ett mål eftersom jag vet att det är omöjligt för mig att gå det varje enstaka dag av de 365 dagarna under året. Men så många dagar som möjligt ska jag försöka.

Jag vill ha bättre koll på deadlines. Jag är bra på det vanligtvis och har koll och så, men den här hösten har jag varit sämre på det och jag har missat flera så nu vill jag tillbaka till det gamla jag som har stenkoll på allting!

Så har jag som mål att bli positivare. Man kan sällan vara för positiv och jag vill verkligen jobba på att se allt från den ljusa sidan och så positivt som möjligt.

Dessutom vill jag umgås mer med vänner, både från skolan och äldre vänner. Verkligen planera in fler träffar med sådana jag verkligen vill umgås mera med och som jag på senaste tiden inte alls träffat lika mycket som förr.

Det här är mina huvudmål för i år och just nu kommer jag inte på några fler, men jag tror att här finns tillräckligt att jobba med.


<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar