fredag 27 januari 2017

Det gick inte helt som tänkt

Jag hade världens plan och flow om hur jag skulle göra med bloggen den här veckan. Men så skedde ett litet snedsteg, det vill säga att batterierna till kamerans fjärrkontroll var slut, så jag kunde inte ta bilder till ett inlägg jag hade tänkt publicera. Och nu har jag inte heller köpt nya ännu och därför har det dröjt. Jag har nämligen inte riktigt haft tid att göra upp en ny plan och skriva andra satsade inlägg. Två dagar i rad har jag tillbringat hela kvällen på stall och där emellan har skolan tagit upp tiden. Och samtidigt ska jag planera in när jag kan vara på Yle (ojdå, där avslöjade jag visst en liten sak, men jag vill inte säga mera innan jag själv vet mera) och skriva sommarjobbsansökningar. Att skriva dem är bland det värsta jag vet, men det är ju bara att göra det.

I dag började klockan åtta med världens onödigaste obligatoriska föreläsning om varifrån man hittar information på nätet, till exempel satistikcentralen. Som vi har gjort i en massa andra kurser redan. Nu har jag sedan lite extra tid och sedan blir det stormöte inför Smocka på Arcada. Mot kvällen har vi planeringsmöte för sommarens scoutläger och efter det tar jag Vive med mig hem till mig för natten. Och efter i dag är det bara fem dagar skola, som innehåller en radiodokumentär, en video och en tent innan jag tar ledigt och stiger på tåget till Vasa. Och den ledigheten är behövd, efter det börjar min inskolning på Yle.

Man är ju dum om man inte har snask på scoutläger, om man äter sådant det vill säga. Själv har jag inte ännu bestämt hur jag gör, om jag ska vara där en och en halv vecka kan det nog hända att det krävs lite lösgodis.

<3 : Madde

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar