söndag 29 juni 2014

What´s up med priserna

Idag måste jag till sello, och då Basti föreslog att ta matbutiken där passade jag inte nej till skjuts och sällskap. Detta var nödvändigheter jag behövde.

En ny tangle teezer, med zebramönster. Den är stor och har skaft, och ja för att få en 10 euros stämpel i mitt glitter stämpelhäfte köpte jag även hårklämman, har länge funderat på att köpa en sådan


En helbaddräkt, bara för att bikini inte är tillåtet i Merentutkijamestari TV-inspelningarna om en och en halv vecka. Och ja, jag tycker faktiskt den är riktigt snygg.

Och en sak jag undrar över. Varför ska alla Youtubers/Bloggare alltid säga och lägga ut priset på vad de köpt? Jag förstår om någon vill köpa samma sak och vill veta om det är svindyrt så att det bara är att glömma drömmen om det men i alla fall. Jag har aldrig gjort det, har någon varit intresserad har jag självfallet svarat men jag ser helt enkelt inte idén med det. Men alla gör som de vill, även jag.

<3 : Madde

2 kommentarer:

  1. Min fråga är varför inte?
    Om man vill köpa det så underlättar det ju massor då man vet priset.
    Till mig är det iallafall priset som avgör ifall jag köper något eller inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förtsår till en viss del men själv då jag till exempel kollar på vloggar stör det mig bara då de talar om priset och håller på "Vänta lite jag ska kolla vad det kostade" och så vidare. Och vill man köpa är ju priset lätt att ta reda på eller hur?
      <3 : Madde

      Radera